Adatvédelmi irányelvek – ATLAS SOLAR

Adatvédelmi irányelvek

SZEMÉLYES ADATOK, GDPR

Ebben a tájékoztatóban konkrét válaszokat talál arra vonatkozóan, hogyan gyűjtik, tárolják és dolgozzák fel az Ön személyes adatait. Tájékoztatónk a következő dátummal jelent meg: 23.05.2023 és az SC ATLASSPORT SRL tulajdonában lévő www.atlassolar.ro weboldalakra vonatkozik.
Az SC ATLAS SPORT SRL egy Románia törvényei szerint bejegyzett és működő vállalat, amelynek székhelye a Str. Voinicenilor, nr.62, Târgu Mureș, bejegyezve az ORC-nél J26/617/2013 szám alatt , CUI (RO) 31806715.

AZ ÖN ADATAINAK VÉDELME.

Az ATLAS SOLAR tisztában van az információk védelmének fontosságával, különösen az olyan információkkal, amelyek Önt mint személyt azonosíthatják („személyes adatok”). Így amikor a SZEMÉLYES ADATOK kifejezést használjuk, akkor egy természetes személyre vonatkozó minden olyan adatot értünk, amely közvetlenül vagy közvetve az adott személy azonosításához vezethet. Ez magában foglalja az Ön nevét, bármilyen helymeghatározó adatot és bármilyen más online azonosítót, IP-címet stb.
A MEGÁLLAPODÁS kapcsán, az Ön adatainak gyűjtésével és felhasználásával összefüggésben, valamint az egyének védelméről a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad áramlása tekintetében a módosított és kiegészített 677/2001. számú törvény követelményeivel összhangban minden technikai intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy Ön a honlapon történő első interakciótól kezdve, a tények teljes ismeretében adhassa meg nekünk ezt a megállapodást.

Milyen célból és hogyan dolgozzuk fel az Ön által online, telefonon vagy közvetlenül megadott adatokat?

Begyűjtött információk

SZEMÉLYES ADATOK gyűjtésére csak akkor kerül sor, ha Ön önként és tudatosan beleegyezik azok megadásába. Vállaljuk, hogy minden olyan oldalon, ahol személyes adatokat kérünk Öntől, elhelyezünk egy linket erre a dokumentumra, hogy Ön bármikor szükség esetén hivatkozhasson rá.

Hogyan gyűjtjük az adatokat:
Közvetlenül Öntől telefonon, amikor kapcsolatba lép velünk, hogy igénybe vegye árajánlatunkat, ingyenes tanácsadásunkat projektje megvalósításához.
Közvetlenül Öntől az Ön által küldött e-mailek útján.
közvetlenül Öntől az interneten elérhető chat alkalmazáson keresztül.
az Ön által kitöltött webes űrlapokon keresztül (ajánlatkérő űrlap, sportpálya-konfigurációs űrlap)
amikor Ön feliratkozást kér tőlünk hírlevelére
amikor Ön a weboldalon böngészik a feltétlenül szükséges cookie-kon keresztül

A személyes adatokon kívül rendszereink automatikusan egy sor anonim információt is gyűjtenek, amelyek segítenek jobban megérteni, hogyan használják az oldalt, és hogyan tudjuk javítani szolgáltatásainkat. Ezek az adatok többek között tartalmazzák annak a számítógépnek az IP-címét, amellyel Ön az oldalra lép, a használt operációs rendszert, a használt böngészőszoftvert és az oldalon eltöltött időt.

Amikor Ön meglátogatja az oldalt, harmadik felek, például online hirdetési rendszerek is gyűjthetnek Önről adatokat. Az Egyéni célcsoportok például arra használhatók, hogy a Facebook Platformon egyéni célcsoportokat hozzanak létre, hogy Ön releváns hirdetéseket kaphasson tőlünk, kizárólag akkor, ha ehhez a Facebook Platformon kifejezett hozzájárulását adta.
Az Egyéni célcsoportok felhasználhatók hasonló célcsoportok (potenciális ügyfélprofil) létrehozására a Facebook ADS vagy a Google Adwords platformon belül.
Gyakran előfordul, hogy a más oldalakon megjelenő hirdetéseinket az Önről rendelkezésünkre álló információk alapján jelenítjük meg (például, ha Ön meglátogat egy bizonyos terméket/oldalt a weboldalon, akkor a Facebookon vagy a Google Partner Networkben az adott termék vagy más kiegészítő termékek/szolgáltatások hirdetései fogják Önt megszólítani).

Amikor hozzászólásokat tesz közzé, a wordpress platform megőrzi az Ön e-mail címét abból a célból, hogy e-mailben értesítse Önt, ha választ kap, vagy abból a célból, hogy e-mailben válaszoljon Önnek, ha kérdést tesz fel nekünk.

Online hirdetési kampányokat folytatunk, hogy tájékoztassuk Önt az általunk kínált termékekről és szolgáltatásokról és/vagy a weboldalon közzétett cikkekről.
Az összegyűjtött adatokat jogos üzleti célból feldolgozhatjuk, hogy statisztikákat készítsünk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy új termékeket fejlesszünk ki, kiigazításokat végezzünk, jobb üzleti döntéseket hozzunk, vagy a legmagasabb színvonalon teljesítsük az ügyfelek vagy potenciális ügyfelek elvárásait.

Az alábbi táblázat részletezi az általunk gyűjtött összes adattípust és azok felhasználási módját:

Kereszt- és vezetéknév

Ha megadta nekünk a vezeték- és keresztnevét, akkor ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabjuk az Önnel folytatott telefonbeszélgetéseket, valamint a tőlünk kapott e-maileket.

E-mail cím

Ha megadta nekünk az e-mail címét, akkor azt arra fogjuk használni, hogy elküldjük Önnek a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kért árajánlatot. Az Ön e-mail címét arra is felhasználjuk, hogy tájékoztassuk termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint az ezen az oldalon rendszeresen közzétett, hasznos, releváns és praktikus információkat tartalmazó cikkekről és forrásokról.

Telefonszám

Ha megadta nekünk a telefonszámát, akkor ezt az információt arra használjuk, hogy értékesítési eljárásunkkal összhangban azonnal felvegyük Önnel a kapcsolatot, a megkeresése beérkezését követő 24 órán belül. Szeretnénk a lehető leggyorsabban válaszolni kérdéseire és konkrét árajánlatot adni Önnek.

Cég-intézmény

Ha megadta nekünk annak a vállalatnak/intézménynek a nevét, amelynek Ön dolgozik, vagy amelyet vezet, akkor ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabjuk a felhasználók által tőlünk kapott e-maileket, és hogy a harmadik fél közötti szerződést sportpályákra vagy játszóterekre vonatkozóan megkössük.

Helyszín

Ha megadta nekünk a tartózkodási helyét, akkor ezeket az adatokat arra használjuk, hogy személyre szabjuk a felhasználók által tőlünk kapott e-maileket, hogy látogatásokat szervezzünk az Ön tartózkodási helyére. És hogy megmutassuk Önnek a legközelebbi helyszínt, ahol megtekintheti az ATLAS SOLAR csapata által végzett munkát.

Minden technikai intézkedést megtettünk annak érdekében, hogy Ön ne legyen köteles semmilyen adatot megadni nekünk (minden adat megadása nem kötelező), de jó, ha tudja, hogy enélkül előfordulhat, hogy az oldal bizonyos részei nem fognak megfelelően működni, nem tudunk együttműködni, vagy nem tudjuk Önt értesíteni a portfóliónkban található olyan szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetik Önt.

Az Ön személyes adatainak gyűjtésének és feldolgozásának céljai

Az ATLAS SOLAR a következő feldolgozási célokból gyűjti és dolgozza fel az Ön személyes adatait:

Az atlassolar.ro weboldal által nyújtott szolgáltatások kezelése, javítása és teljesítése.
Reklám, marketing és reklám, az ATLAS SOLAR szolgáltatásainak népszerűsítésére irányuló tevékenységek, promóciós kampányok lefolytatása, hírlevelek és egyéb anyagok küldése, a szolgáltatások értékesítésének és a fogyasztói magatartás nyomon követése és nyomon követése.
Értékesítést követő tevékenységek, beleértve az ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat, a felhasználók/ügyfelek tájékoztatása a kínált szolgáltatások értékeléséről (beleértve a weboldalakon nyújtott szolgáltatások értékelését), a kínált termékek és szolgáltatások minőségének javítása, szükség esetén a termékek javításának/cseréjének elvégzése.

Nem kezeljük az Ön személyes adatait olyan másodlagos célokra, amelyek nem egyeztethetők össze azokkal a fő célokkal, amelyekre az Ön személyes adatait eredetileg gyűjtöttük; az Ön előzetes hozzájárulása nélkül, jogos érdek nélkül és jogalap nélkül.

Személyes adatok megosztása

Nem adtuk, nem adjuk és nem is fogjuk soha eladni az Ön adatait harmadik félnek. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek az ügyfelek és potenciális ügyfelek bizalmán alapulnak, és a személyes adatok biztonsága alapvető fontosságú ebben a folyamatban.
Az Ön nem érzékeny személyes adatait olyan harmadik felek kezelhetik, akikkel szerződéses kapcsolatban állunk, jogos érdekeinket szolgáló célokból: Facebook ADS – Marketing alkalmazás az Ön hozzájárulásával, Sendmachine – Email marketing alkalmazás, Google Analytics – Statisztikai alkalmazás.

Hasznos, releváns üzenetek

Amennyiben rendelkezünk az Ön hozzájárulásával, különböző csatornákon keresztül marketing üzeneteket küldünk Önnek cikkeket iparági hírekkel – tanulságos, releváns és hasznos információkkal, szakértői videókat szakértők tippjeivel, valamint információkat különleges ajánlatokról, árengedményekről, promóciókról.

Leiratkozás a hírlevélről

A hírlevélről bármikor leiratkozhat az alábbi módszerek valamelyikével:

A leiratkozási linkre kattintva bármelyik hírlevélben, amelyet már kapott tőlünk;
A leiratkozást kérő e-mail elküldésével.
Mindkét esetben biztosítjuk, hogy a továbbiakban nem kapja meg az e-mail marketing üzeneteinket.
Az Ön jogai az adatgyűjtéssel és -feldolgozással összefüggésben.
Az a jog, hogy tájékoztatást kapjon arról, hogy az Ön adatait hogyan gyűjtjük és használjuk fel;
Az Önről tárolt adatokhoz való hozzáférés joga;
Az Önről tárolt adatok helyesbítésének kéréséhez való jog;
Az Önről tárolt adatok törlésének kéréséhez való jog;
Jogában áll kérni, hogy ne küldjünk Önnek több marketingüzenetet;
Jogában áll kérni, hogy az Ön személyes adatait Önnek vagy egy másik adatkezelőnek küldjük el;
Az Ön adatainak felhasználásával kapcsolatos panasz benyújtásának joga az illetékes hatóságoknál.
Karriervásárokon való részvétel:

Figyelembe véve a 677/2001. számú, az egyéneknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló törvény rendelkezéseit, valamint a 2018. május 25-én hatályba lépett, az egyéneknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló új rendeleteket – 2016/679/EU rendelet – hangsúlyozzuk az alábbiakat:

1.

Ezen a karriervásáron az Atlas Sport állásajánlataira jelentkezők egy szórólapot kapnak (erre a jegyzetre utaló mini-űrlap), amelyen lehetőségük lesz kitölteni az üres mezőket az Ön nevével, telefonszámával, e-mail címével, születési dátumával. Ezeket az adatokat kizárólag az Ön tájékoztatása céljából dolgozzuk fel:

– Egy esetleges állásinterjú összehívása;

– Önt belső adatbázisunkban tartjuk, hogy később legfeljebb 1 évig tájékoztathassuk Önt a vállalaton belüli üres álláslehetőségekről;

A pályázók ezzel a feljegyzéssel tudomásul veszik a személyes adatok feldolgozását, és a törvényeknek és a bevezetőben említett uniós rendeletnek megfelelően szabadon, kifejezetten és egyértelműen hozzájárulnak/hozzájárulnak az ilyen feldolgozáshoz. A résztvevők elismerik az érintettként őket megillető jogokat, nevezetesen: a hozzáférés joga, a személyes adatok helyesbítéséhez vagy törléséhez való jog, a személyes adatok feldolgozásának korlátozását kérő jog, az adathordozhatósághoz való jog, a személyes adatok feldolgozásával szembeni tiltakozáshoz való jog, a bírósághoz és a személyes adatok feldolgozásával foglalkozó nemzeti felügyeleti hatósághoz való fordulás joga, az automatizált döntéshozatal tilalmához való jog. Tájékoztatjuk a kérelmezőket, hogy e jogaik gyakorlása érdekében keltezett és aláírt írásbeli kérelmet nyújthatnak be az S.C.Atlas Sport S.R.L. figyelmébe.

Biztosítani kívánjuk Önt arról, hogy tiszteletben tartjuk az Ön magánéletét és személyes adatait, hogy tiszteletben tartjuk a személyes adatok védelmére vonatkozó jogi rendelkezéseket, és hogy jogos érdekeinket szolgáljuk (marketingkommunikáció, ügyféltájékoztatás, jogi kötelezettségek).
Ha kérdése vagy aggálya van a bemutatott témákkal kapcsolatban, kérdéseit a contact@atlassolar.ro címre vagy az alábbi fizikai címre küldheti el nekünk: Voinicenilor utca 62, Marosvásárhely.