Visszaküldési szabályzat – ATLAS SOLAR

Visszaküldési szabályzat

Ebben a részben részleteket talál arról, hogyan és milyen feltételek mellett küldheti vissza a Solar https://atlassolar.ro (Atlas Solar SRL.) honlapon vásárolt termékeket.

Kérjük, ne ragasszon szállítási címkét közvetlenül a termékre vagy a termék csomagolására.

1.A távolról vásárolt termékek az O.U.G. 34/2014 szerint visszaküldhetők.

A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy a megrendelt termék átvételétől számított 14 napon belül lemond a vásárlásról. A termékek visszaküldése a fogyasztó költségére (a fogyasztó költségére, beleértve a szállítási költségeket, valamint a közvetlen és közvetett költségeket) a termék átvételétől számított 14 napon belül történik.

Ha a visszaküldött termék ugyanolyan állapotban van, mint ahogyan azt kiszállították (eredeti csomagolásban, minden tartozékkal és adott esetben sértetlen címkékkel), a vásárló által kifizetett összeg egy részét visszatérítjük, levonva a fent említett költségeket. Ha a csomagolás sérült, a termék értékcsökkenéséért az ügyfél felel, és a termék eredeti állapotának visszaállításáért adminisztrációs díjat kell fizetnie, amely legfeljebb a termék értékének 75%-a lehet.

A termékeket nem fogadjuk el visszaküldésre:

  1. amelyek fizikai elváltozásokat, horpadásokat, lepattanásokat, karcolásokat, ütődéseket, túlzott használat és/vagy illetéktelen beavatkozás jeleit stb. mutatják, és amelyek nem állíthatók vissza az újszerű állapotba;
  2.  amelyek eredetileg le voltak zárva, és amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem küldhetők vissza; ezek a termékek, miután a fogyasztó kibontotta a csomagolásukat, nem küldhetők vissza.

A csomagokat a Voinicenilor utca 62, Marosvásárhely címre kell küldeni.

Az Atlas Solar SRL az áru átvételétől számított 14 napon belül visszaadja a megrendelt áru értékét.

Visszavonási eljárás:

A fogyasztó a következő lehetőségek egyikével tájékoztatja az Atlas Solar SRL-t a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről: űrlap (Formanyomtatvány visszaküldése).

A fogyasztónak a termékek átvételétől számított 14 nap áll rendelkezésére, hogy bejelentse a termékek visszaküldését.

Az Atlas Solar SRL kötelezettségei

A kifizetésként kapott összegek visszatérítése, csökkentve a szállítási és egyéb közvetlen és közvetett költségekkel.

A visszatérítés a fogyasztó által egyértelműen megadott bankszámlára történő átutalással történik. A visszatérítési kötelezettséget a termékek átvételétől számított 14 napon belül kell teljesíteni.

A fogyasztót terhelő kötelezettségek

A termékeket az Atlas Solar SRL-nek személyesen kell átadni, vagy egy meghatalmazott személynek (kijelölt futárnak) kell átadni, indokolatlan késedelem nélkül és a visszaküldésről szóló döntés közlésétől számított 14 napon belül. A visszaküldés költségét a fogyasztó viseli.

Említés

A termékek romlása vagy olyan állapotba hozatala, amely lehetetlenné teszi a továbbértékesítést, a visszaküldés megtagadásához vezet.

A berendezés nagy mérete és nehézsége miatt a visszaszállítási költségek jelentősek lehetnek. Ezenkívül a termékeket eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni, amelynek tökéletes állapotban kell lennie. Az eredeti csomagolás bármilyen sérülése adminisztrációs díj felszámítását vonhatja maga után, amely levonásra kerül a visszatérített összegből.

Minden visszaküldéshez az Atlas Solar SRL előzetes engedélye szükséges, amely magában foglalhatja a visszaküldés okainak és a lehetséges alternatíváknak a részletes megvitatását.

A játszótéri eszközök visszaszállítása nagy felelősséggel jár a közlekedés biztonsága szempontjából. Ha a termék nincs megfelelően csomagolva a szállítás közbeni sérülések elkerülése érdekében, és sérülten érkezik hozzánk, nem tudjuk elfogadni a visszaküldést.

Fenntartjuk a jogot, hogy megtagadjuk a termékek visszaküldését, ha úgy ítéljük meg, hogy a visszaküldési szándék a hatályos jogszabályok szerint visszaélésszerű vagy indokolatlan.

A különleges promóciók, korlátozott ajánlatok vagy kiárusítások részeként vásárolt termékek esetében a visszaküldés nem fogadható el, kivéve, ha a termék hibás.

Célunk, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a tőlünk vásárolt termékekkel. Ezért vásárlás előtt arra biztatjuk, hogy beszéljen értékesítési képviselőink egyikével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termék a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Az eredeti csomagolás bármilyen sérülése, amely lehetetlenné teszi a termék újként való értékesítését, automatikusan visszavételi eljárást indít, amelynek során a termékeknek a szállítási állapotuknak megfelelő állapotba történő visszaszállításáért adminisztrációs díjat kell fizetni; a díj a termék eredeti értékének 0-75%-a között mozog. Az adminisztrációs díj összegét a sérült/megváltozott termékek átvételekor közöljük az ügyféllel.

Mindezen feltételeket a következő dokumentum tartalmazza:

34/2014. sz. sürgősségi rendelet

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

A termékek visszaküldésével kapcsolatos bármilyen részletkérdéssel vagy kérdéssel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk e-mailben vagy a weboldalon feltüntetett telefonszámok egyikén.