Servicii – ATLAS SOLAR
services.jpg
ATLAS SOLAR

Servicii

Servicii

Produse și servicii
Atlas Solar

Dacă intenționezi să cumperi un sistem de panouri solare, îți furnizăm consultanță gratuită. Datorită expertizei echipei noastre în domeniul energiei solare, oferim asistență în toate etapele procesului de realizare a unei astfel de investiții, începând de la proiectare, până la finalizarea lucrărilor și punerea în funcțiune.

Servicii profesionale pentru afacerea și casa ta

services

Oferim Servicii Complete

Furnizăm servicii complete de construcție a sistemelor fotovoltaice profesionale în întreaga țară. Realizăm instalările complete ale sistemelor fotovoltaice, oferind o soluție "la cheie" pentru nevoile tale.

Testimoniale

"Tabăra Saulia a pășit într-o nouă eră de energie durabilă cu ajutorul Atlas Solar. Am instalat un sistem fotovoltaic de 33 kW care alimentează toate activitățile noastre. Apreciem viziunea orientată spre viitor a echipei Atlas Solar, care ne-a oferit un sistem pregătit să crească cu încă 20 kW. Mulțumim Atlas Solar pentru că ne-ați ajutat să ne îndeplinim angajamentul de a deveni o tabără eco-responsabilă."

Andreea Toma - Tabara Saulia
Huawei-Emblem.png
canadian-solar-logo-vector-1.png
longi.png
fronius-1.png
K2-Systems_Logo_sRGB.png
Open chat
Echipa Atlas Solar
Salutare 👋

👉 Intră în contact cu unul din agenții noștri. Click pe icoana de WhatsApp, selectează un agent disponibil, deschide aplicația și spune-ne cu ce te putem ajuta!